Καλώς Ήλθατε στη LITHOTECH

Η LITHOTECH Α.Ε. απευθύνεται στον χώρο των Γραφικών Τεχνών και της Συσκευασίας , ικανοποιώντας τις ανάγκες των συνεργατών της με άριστης ποιότητας επώνυμα μηχανήματα και αναλώσιμα υλικά, γνήσια εργοστασιακά ανταλλακτικά και άρτια τεχνική υποστήριξη.

Ιδρύθηκε από επαγγελματίες του κλάδου, με πολυετή εμπειρία στο διεθνές εμπόριο, μακροχρόνια συνεργασία με τα καλύτερα εργοστάσια κατασκευής μηχανημάτων και υλικών στον κόσμο και διαθέτουν άριστη γνώση της εγχώριας αγοράς.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της LITHOTECH.

είναι η ανθρωποκεντρική της αντίληψη, όπου με βάση αυτή:

 • Προσαρμόζεται συνεχώς στα νέα δεδομένα και τις τάσεις της αγοράς.
 • Βρίσκεται σε εγρήγορση και διευρύνει συνεχώς την γκάμα της, με σύγχρονα και καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.
 • Εξελίσσει συνεχώς τον εξοπλισμό της για την βελτίωση της διαχείρισης των υπηρεσιών της.
 • Επενδύει στην διαρκή ενημέρωση και επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού της.
 • Προσφέρει άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται.

 

Η LITHOTECH επικεντρώνεται στην προμήθεια αξιόπιστων μετεκτυπωτικών μηχανημάτων και ποιοτικών αναλώσιμων υλικών.

Απευθύνεται σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους που εστιάζουν στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών τους και των δραστηριοτήτων τους, μειώνοντας τον χρόνο παράδοσης και κερδίζοντας τη μέγιστη απόδοση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Τα αποτελέσματα της ένταξης των προϊόντων της LITHOTECH στην παραγωγική διαδικασία, είναι άμεσα και προσφέρουν αύξηση της κερδοφορίας μέσω της αποτελεσματικότητας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ LITHOTECH.

H εταιρία μας είναι πιστοποιημένη βάση του πρότυπου ISO 9001 το οποίο είναι το διεθνές πρότυπο Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (στα αγγλικά Quality Management System ή QMS / ΣΔΠ) όπως αυτό έχει δημοσιευτεί και ισχύει από τον Διεθνή Οργανισμό Ποιότητας (ISO). Το πρότυπο ISO 9001 προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για την ανάπτυξη, εφαρμογή και βελτίωση της λειτουργίας μιας επιχείρησης, με στόχο την ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών. Η πιο πρόσφατη ενημέρωση του προτύπου έγινε το  2015 και η πλήρης ονομασία του είναι ISO 9001:2015.

Οι θεμελιώδεις αρχές του προτύπου είναι:

 • Η εστίαση στον πελάτη
 • Η συμμετοχή της ηγεσίας
 • Η ενεργή συμμετοχή του προσωπικού
 • Η διεργασιακή προσέγγιση
 • Η συνεχής βελτίωση
 • Η λήψη αποφάσεων βάσει τεκμηρίων
 • Η διαχείριση των σχέσεων με τα ενδιαφερόμενα μέρη

Το όραμά μας

Είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Μέσα από την έρευνα, την ανάπτυξη, την καινοτομία, αλλά και την τεχνογνωσία που ήδη κατέχουμε, προσφέρουμε λύσεις και εφαρμογές κατάλληλες για κάθε ανάγκη.

Η υπόσχεσή μας

Παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και μακράς διαρκείας με επίκεντρο την ανάγκη του πελάτη, στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς!

Η αποστολή μας

Κάθε ανάγκη των πελατών μας είναι για εμάς μια πρόκληση που πρέπει να ικανοποιηθεί. Κάθε "επιτυχία' αποτελεί δέσμευση για συνεχή έρευνα και εξέλιξη. Η LITHOTECH επιθυμεί να προσφέρει πάντα το καλύτερο δυνατό!

Εξυπηρέτηση πελατών

Κύριο μέλημα μας, η παροχή έγκαιρης και έγκυρης υποστήριξης των πελατών μας, με σεβασμό, συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Με όπλο την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, προχωράμε μαζί για ένα καλύτερο μέλλον!

Γιατί να επιλέξετε την LITHOTECH

H LITHOTECH είναι πάντα δίπλα στους πελάτες της για να τους προτείνει τις πλέον συμφέρουσες και αποδοτικές λύσεις. To αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής, είναι άμεσα ορατό με τη μείωση του κόστους παραγωγής τους, τη βελτίωση της ποιότητας και του χρόνου παράδοσης των εργασιών τους, καθώς και με την αύξηση της κερδοφορίας τους.

Λειτουργεί ως μια ομάδα, ώστε να παρέχει άμεση ανταπόκριση και επίλυση σε οποιοδήποτε θέμα απασχολεί τους πελάτες της.